Masini vili

I le avea ai ma se augatupulaga fou o afi faʻasao malosi, o loʻo i ai i soo se mea i oloa fou malosi!Pe o se afi servo poʻo se masini brushless, talu ai o le alualu i luma tele i le mana ma le pulea i tausaga talu ai nei, o oloa e sili atu ma sili atu ona faʻaaogaina.

Ole masini e sili ona fa'aogaina ole brushless o ta'avale eletise.O le tisiketi-ituaiga i-uili afi o loʻo faʻaaogaina ua atiaʻe mo le tele o augatupulaga, ma ua tele le alualu i luma i tulaga o le saoasaoa ma le lelei.

O le mea matou te fia faailoa atu iinei o leta'amilomilomeafaigaluega ole masini brushless.

I aso ua tuanaʻi, o afi e leai ni pulumu sa masani ona faʻapipiʻiina i totonu o loʻu atunuu, ma le saosaoa lemu ma le maualalo o le gaosiga.Ona o mea a tagata, o oloa na le tutusa.E faigata foi ona pulea lelei.

I tausaga talu ai nei, o meafaigaluega ua mamanuina faʻapitoa e faʻatautaia ai le faʻaogaina otometi ua tulaʻi mai e pei ona manaʻomia e taimi, ma o le mea o loʻo taʻua i lenei tusiga o se masini faapena.

Ave le taamilomilo pito i fafo o le 120MM, totonu o le 80, ma le faaputuga maualuga o le 25MM e fai ma faʻataʻitaʻiga

E mafai e se masini vili fa'alua ona fa'agaoioia ma gaosia pe tusa ma le 450 coils i le sefulu itula i le aso, lea e tusa ma le fa'asefulu taimi e sili atu ai le saoasaoa nai lo le galuega a le lima, lea e mafai ona maua i le 40 coils i le aso.Ma o oloa gaosia e maualuga le lelei ma vave.Matagofie, maualuga fua, tulaga tutusa.E fetaui lelei mo le gaosiga maualuga ma le gaosiga o laau

O se fa'atusatusaga lea o va'aiga e lua:

O se oloa mae'a lea, ma le maualuga maualuga o le fua o le slot.O le fa'amalieina o masini masini e mafai ai ona fa'alelei le fa'atulagaina o uaea.A'o le'i viliina, o le 9-slot spindle lea.O lo'o iai fo'i 'oloa e le'i mae'a ma 12-slots.E leai se milo ma le lautele pito i fafo o le 12. Fa'ata'ita'iga o oloa Fa'aa'oa'oga fa'alua fa'ato'aga masini fa'amalo otometi O fa'amaufa'ailoga autu o lenei meafaigaluega: fa'atonuga CNC tele, fa'apipi'i fa'aali mata pa'i, atina'e i totonu o le atunu'u polokalame fa'apitoa mo le fa'agaioia o galuega, e le afaina i le lautele. ma mea sese le lautele o le uaea, 4 axes galue Faatulaga eseese uaea ma viliina i latou i le taimi e tasi, ma le maualuga maualuga ma se fua faatatau o le sili atu nai lo le 98%.


Taimi meli: Mati-16-2022